Over mij

Vanaf jongs af aan heb ik een enorme passie voor theater, toneel, acteren en alles dat daarmee te maken heeft. Ik heb daarom al vroeg verschillende theaterlessen gevolgd, waaronder de theaterklassen van Hofplein Theater in Rotterdam en Theater 2 Hondjes in Hellevoetsluis. Omdat mijn spel steeds professioneler werd, kreeg ik de mogelijkheid om als vaste acteur mee te spelen in verschillende voorstellingen zoals in het Historisch Museum Rotterdam, Hondsdraf Zorgtheater en Merlijn kinder-, straat- en locatietheater. 

Nadat ik in 2007 de opleiding HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening had voltooid en een aantal jaren als hulpverlener werkte, ben ik in 2012 als trainingsacteur voor de Hogeschool Utrecht gestart. Later kwamen hier ook andere opdrachtgevers bij. In 2018 heb ik besloten mijzelf nog verder te ontwikkelen en te professionaliseren in het trainingsacteren en heb ik de Beroepsopleiding tot Trainingsacteur bij de Academie voor Innovatief Trainen afgerond. 

Ik neem regelmatig deel aan deskundigheidsbevordering zoals online trainingsacteren, assessmenttrainingsacteren en trainingsacteren in de psychiatrie.

Naast mijn werk als trainingsacteur ben ik altijd werkzaam gebleven binnen de hulpverlening. Met mijn werkachtergrond als schoolmaatschappelijk werker, gezinsspecialist en pedagoog ben ik gespecialiseerd in het werken als trainingsacteur binnen zorg, onderwijs en hulpverlening.